Wat doe je nu eigenlijk?

Mijn hoofd zit altijd vol met ideeën. De vraag ‘Wat doe je dan zoal?’ bezorgt me dan ook een instant paniekaanval. Ik heb daarom besloten om al mijn projecten op deze timeline te zetten. Confronterend, maar ook best leuk!WAT OLGA ZOAL DOET

juni 2019 – heden

Door Roosje – poëzie met een PING

Kanalen: Instagram

Schrijven, dat doe ik (misschien wel) het liefst. Daarom moest en zou ik een typemachine aanschaffen. Je weet wel, zo’n ding met een PING na elke regel. Jaren tachtig alom. Op Instagram en Facebook zie je het resultaat van deze splurge. Gedichten die je met een lach, een traan of een groot vraagteken achterlaten.

december 2017 – heden

Denktank voor Multipotentialites op Facebook

Kanaal: Facebook

Barsten van de ideeën – en altijd iets nieuws willen doen. Dat heeft een naam! Emily Wapnick gaf een inspirerende TED-talk over multipotentialisme. En dat motiveerde mede-creatief Ingeborg en mij om de groep Denktank voor Multipotentialites te starten op Facebook. 

oktober 2018 – januari 2019

The Rosebud Project – body positive art

Kanalen: Instagram

In het afgelopen jaar groeide mijn waardering voor de vrouw die ik ben. En dat zette ik een tijdje om in (digitale) tekeningen op Instagram. Licht provocerend, zoals je van me gewend bent.


juni 2018 – september 2018

OK dan – online poëzie

Kanalen: Facebook en Instagram

Soms zoek je een uitlaatklep voor willekeurig rijmende gedachten. Met humor, sarcasme en een vleugje fictie. En dat is precies wat OK dan voor mij was. Het is dan ook de voorloper van Tekstbureau Door Roosje.

 


januari 2018 – mei 2018

@middle.earth.tattoos op Instagram

Kanaal: Instagram

Mensen die mij kennen weten dat ik een hardcore Tolkien-fan ben. En dat ik een lichaam als canvas zie. Het was voor mij dan ook meer dan logisch om het Instagram-account @middle.earth.tattoos te starten.


januari 2017 – juni 2017

The Minimalist Mind – bullet journaling blog

Engelstalige blog

Begin 2017 ontdekte ik een nieuwe hobby: bullet journaling. Ik besloot daarop een Engelstalige blog te starten over productiviteit, bullet journaling en personal development. Ik leerde ontzettend veel over WordPress, Pinterest-marketing en Instagrammable content. De website? Die ging offline. Het resterende bewijs bestaat uit dode links op Pinterest.


december 2014 – oktober 2016

Mintful.nl – lifestyle blog

Nederlandstalige blog

Soms heb ik een project dat ik meerdere jaren kan volhouden. Mintful was zo’n blog. Ik schreef daar over mindfulness, minimalisme en een gezonde leefstijl. Mijn interesse verschoof. En de URL werd toegevoegd aan mijn domain graveyard.


februari 2014 – december 2014

Go Paleo! – food blog

Nederlandstalige blog

Yep. Er was een tijd dat ik een food blog beheerde. Op Go Paleo! deelde ik – je raad het al – paleo-recepten. Ik heb in die tijd zoveel vlees gegeten dat ik misschien daarom nu wel vegetariër ben. Je begrijpt: die website bestaat niet meer. Maar ik krijg er nog vaak vragen over op verjaardagen. Irritant..

Voeg me toe op LinkedIn